Spring naar de inhoud

Thuis leren en studeren – wat doe je als ouder? Na de paasvakantie?

Deze informatie komt van het VCOC waar de ouderraad lid van is. Ik hoop dat dit Julie als ouder ook kan helpen in de komende periode.

Wat wordt er van jou als ouder (niet) verwacht na de paasvakantie?

De coronamaatregelen hebben een grote impact op ons leven. De combinatie van werk, huishouden en opvang is vaak uitdagend. Chapeau om vol te houden deze moeilijke periode! Hopelijk is de paasvakantie een periode van rust voor jou en je kind.

Leren is belangrijk, maar het welbevinden van jouw kind (en van jou als ouder) staat voorop. Samen met de school kan jij je kind ook de komende periode goed omringen en begeleiden, zodat het ondanks alles kan blijven leren en groeien. Leg daarbij de lat niet té hoog voor je kind en voor jezelf, wees mild en realistisch.